Urban Night Run - zaterdag 2 november

In het kader van het 10-jarig jubileum van de Krollenloop wordt voor de tweede keer een Urban Night Run georganiseerd. Ook in 2018, bij het eerste lustrum, werd deze funrun door het centrum van Veghel gehouden. Toen met ruim 350 deelnemers.

De verwachting is dat, mede door het succes van toen, de animo dit jaar nóg groter is. Daarom is er ditmaal een voorinschrijving. Er is een beperkt aantal startnummers beschikbaar. Vol = vol! Zorg dus dat je jezelf snel inschrijft. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar. 

Start en finish zijn zaterdag 2 november op de Markt. Er wordt 5 kilometer door het centrum én door allerlei bijzondere gebouwen gelopen. Welke dat zijn wordt later bekendgemaakt.

Details

  • Afstand: 5 kilometer (géén wedstrijdloop)
  • Datum: zaterdag 2 november 2024
  • Start: 19.00 uur
  • Inschrijfgeld: € 5,- (incl. consumptie) (Geen medaille)

Afhalen startnummers

Je startnummer voor de Urban Night Run kun je afhalen tijdens de afhaalmomenten van de startnummers voor de Krollenloop. Vrijdag 1 november van 17.00-19.00 uur en zaterdag 2 november van 10.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek aan de Markt in Veghel. 

Aan je startnummer is een consumptiebon bevestigd. Deze kun je na afloop voor een drankje (koffie/thee, bier, wijn of frisdrank) inwisselen bij Abbey Road, Feelows & Friends, Hart van Veghel en Marktzicht.    

Warming-up

We verwachten alle deelnemers om 18.45 uur op de Markt voor een gezamenlijke warming-up.  

Er is géén speciale ruimte waar je kleding of andere spullen kunt achterlaten.