Praktische informatie Krollenloop 2018

Met zo’n 1.500 deelnemers is een grote hoeveelheid aan vragen in de aanloop naar het evenement te verwachten. Gezien het veelal repeterende karakter van deze vragen hebben we een overzicht (FAQ) gemaakt van de meest gestelde vragen + antwoorden. Deze lijst wordt, indien noodzakelijk, in de loop der tijd regelmatig aangevuld.

FAQ

Na inschrijving via de website van de Krollenloop wordt automatisch een bevestiging van inschrijving toegestuurd naar het email adres welke bij inschrijving is ingevuld.

Je kunt je startnummer op de volgende data en tijden afhalen bij Sport2000, Aa-Veste 1, Veghel: vrijdag 2 november (18.00 - 20.00 uur), zaterdag 3 november (09.00 - 17.00 uur), zondag 4 november (10.00 - 14.45 uur). Het kan zijn dat er op zondag een rij ontstaat voor het afhalen van je startnummer. Zorg er voor dat je ruim voor de starttijd van jouw onderdeel je nummer ophaalt.

Het startnummer mag ook door iemand anders opgehaald worden.

Op de achterzijde van het startnummer hoef je niets te vermelden.

De tijdregistratie van alle looponderdelen vindt plaats met behulp van een chip. Deze chip zorgt voor een nauwkeurige tijdregistratie. Wij hanteren een tweetal eisen met betrekking tot het gebruik van deze chip. De chip is op de achterzijde van het startnummer aangebracht en mag niet worden verwijderd of afgeplakt. Tevens mag er geen kleding over het startnummer en de chip gedragen worden. Het startnummer en de chip mag je na afloop als aandenken bewaren. De chip is niet herbruikbaar bij andere evenementen. Lopen met een eigen chip is niet mogelijk.

Bij de 10 KM en Ten Miles zijn verzorgingsposten met water. Bij de finish wordt ook drank aangeboden.

Op de HUB, Sweelinckstraat 4 Veghel, is er de mogelijkheid om kleding in bewaring te geven. Je tas wordt ter plaatse voorzien van je startnummer en je startnummer dient naderhand als bewijs van eigendom. Na afloop kun je hier ook douchen. De kleedgelegenheid is open van 10.00 tot 16.15 uur.

Iedere deelnemer, inclusief deelnemers aan de Kids Run, ontvangt een medaille.

Voor de jeugd (1 en 2,5 KM) liggen er prijzen klaar voor de beste drie lopers in 6 verschillende categorieën (jongens en meisjes t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar). Voor de andere afstanden zijn prijzen te verdienen voor plaats 1 t/m 3 overall mannen en overall vrouwen. Daarnaast is er op iedere afstand één bedrijventeam de winnaar. Deelnemers aan de bedrijvenloop doen zowel in hun team als individueel mee. Bij de bepaling van de winnaar op een afstand wordt gekeken naar de eerste loper die de finish passeert. We hanteren brutotijden. De prijs dient persoonlijk in ontvangst genomen te worden. Achteraf versturen we geen gewonnen prijzen na.

De start- en finishlocatie is op de Markt voor het Raadhuis in Veghel.

1KM start om 12.00 u.; Ten Miles start om 12.30 u.; 5KM start om 12.45 u.; 10 KM start om 14.45 u. en 2,5KM om 15.00 u.

Enkele uren na afloop van de Krollenloop zijn alle uitslagen terug te vinden op krollenloop.nl.

Kom je met de auto, dan kun je het best parkeren aan het Stadhuisplein in Veghel. Van daaruit kun je te voet naar de Franciscusschool aan de Sweelinckstraat 4 voor de garderobe. Ook kun je van hieruit makkelijk te voet naar de Markt. Kom je uit de buurt, dan kun je je fiets het best neerzetten in de gratis (en onbewaakte) fietsenstalling bij Laco Sportcentrum Veghel, Vlas en Graan 101. Zo blijft de ruimte op de Markt het best toegankelijk voor toeschouwers.

Om op de hoogte te blijven van de laatste details en ontwikkelingen kijk je regelmatig op www.krollenloop.nl of volg ons via facebook.com/krollenloop, Twitter en Instagram: @krollenloop #krollenloop.

In het start-finishgebied, langs het parcours en op de aanlooproutes naar het start-finishgebied geldt een algeheel verbod op flyeren, sampling en andere promotionele activiteiten. Je mag uiteraard wel je eigen bedrijfsshirt dragen.

Jazeker! Op zondag 23 september en 7 en 21 oktober zijn er weer gratis loopclinics. Start is iedere keer om 10.00 uur bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. Op dinsdag 16 oktober is er een speciale Kids-clinic. Deze duurt van 10.00-11.00 uur en wordt gehouden in en om het Julianapark.

Voor de Urban Night Run op zaterdag 3 november hoef je jezelf NIET in te schrijven. Deelname is gratis.

De Urban Night Run start om 19.30 uur vanaf de Proeffabriek op de CHV Noordkade. We verzamelen vanaf 19.00 uur ter hoogte van DiS.

Je kunt je spullen achterlaten op een veilige plek op de CHV Noordkade. Het is niet mogelijk om te douchen.

De route van de Urban Night Run is ongeveer 5 KM. Het is een funrun en géén wedstrijd. We lopen in groepsverband onder begeleiding van een vrijwilliger van de Krollenloop.