Vrijwilligers

De Krollenloop is niet mogelijk zonder de medewerking van een groot aantal vrijwilligers. Zowel in de voorbereiding als in het weekend zelf zijn tientallen vrijwilligers nodig om diverse taken te vervullen!

Er zijn veel verschillende taken: in de voorbereiding zorgen vrijwilligers voor de opbouw van het start- en finishgebied en het uitzetten van het parcours e.d. Op de dag van de loop zelf zorgen vrijwilligers voor de na-inschrijving, de veiligheid van het parcours, de inname van kleding en tassen, het uitdelen van drankjes en medailles en nog vele andere zaken.

Help je mee als vrijwilliger?
Kun je niet meelopen, maar wil je toch dit fantastische loopfestijn van dichtbij meemaken? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar vele handen die ons kunnen helpen het evenement op zondag 5 november 2023 tot een succes te maken. Jullie zorgen ervoor dat de Krollenloop gesmeerd gaat verlopen! Tijdens de dag maak je de unieke Krollenloop sfeer mee en wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Alle hulp is uiteraard welkom tijdens de Krollenloop. Ben je een uurtje of meer beschikbaar op de eerste zondag van november, zoek je nog een maatschappelijke stage en vind je het leuk om deel uit te maken van dit fantastische Veghelse evenement, meld je dan aan via vrijwilligers@krollenloop.nl.

We zoeken:
- Opbouwers (8.30 - 11.00 uur)
- Afbrekers (16.00 - 18.00 uur)
- Garderobebewakers (12.00 - 15.30 uur)
- Verkeersbegeleiders (12.00 - 15.45 uur)
- Bemensing van de drankposten (12.00 - 15.00 uur)
- Algemene werkzaamheden (hele dag)

Infoavond
Voorafgaand aan de Krollenloop is er een speciale informatieavond voor vrijwilligers. Deze wordt gehouden op woensdag 1 november 2023 om 20.00 uur in de raadzaal van Het Raadhuis aan de Markt in Veghel.