Laatste oefenclinic door Aa-broeken; Dinsdag Kidsclinic!

De laatste oefenclinic ter voorbereiding op de Krollenloop gaat zondag 23 oktober naar natuurgebied de Aa-broeken. Voor de kinderen van groep 1 tot en met 8 is er in de herfstvakantie, op dinsdag 25 oktober een toffe kidsclinic in het Julianapark.

De derde en laatste loopclinic ter voorbereiding op de lekkerste loop van Brabant start om 10.00 uur bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. Vanaf 09.45 uur wordt er verzameld voor de winkel. Ditmaal wordt er een intervaltraining gehouden in de natuur van de Aa-broeken. Deelname staat open voor iedereen en is gratis.

Kidsclinic
Om ook de basisschoolkinderen voor te bereiden op hun deelname aan de Krollenloop wordt er op dinsdag 25 oktober, in de Herfstvakantie, een speelse kidsclinic gehouden. Iedereen is welkom om mee te doen aan deze leuke training onder leiding van Joost Vlassak en Chris Stienenbosch (Fit Functional). Spelenderwijs worden de kinderen de beginselen van het hardlopen bijgebracht. Natuurlijk wordt er geoefend voor de afstanden van 1 en 2,5KM waar tijdens de Krollenloop aan kan worden deelgenomen. Deelname aan de kidsclinic is gratis. Deze start om 10.00 uur bij de natuurspeeltuin en duurt tot ongeveer 11.30 uur.   

Voorinschrijven voor de Krollenloop kan nog tot en met donderdag 27 oktober. Wie zich uiterlijk op die datum inschrijft is ervan verzekerd dat zijn naam op het startnummer komt te staan.