Inschrijving Krollenloop start 1 september

De voorinschrijving voor de lekkerste loop van Brabant start op donderdag 1 september. De achtste editie van de Krollenloop gehouden op zondag 6 november. In de aanloop naar het hardloopevenement worden er drie gratis loopclinics én een speciale kidsclinic georganiseerd.

De Krollenloop is een recreatieve loop die bekend staat om zijn gezellige en toegankelijke sfeer. Plezier en de persoonlijke prestatie staan voorop. Het is een uniek evenement dat de laatste jaren steevast rond de 1.500 deelnemers op de been brengt. Vele vrijwilligers zetten zich bovendien in om een fantastische sfeer te creëren. Allemaal kenmerken die van de Krollenloop, vernoemd naar het anijsbroodje met speculaas, de lekkerste loop van Brabant maken.

Inschrijven
Tijdens de Krollenloop kan er gekozen worden uit drie afstanden; 5 en 10 kilometer en de Ten Miles. Start en finish zijn op de Markt. Deelnamekosten bedragen tot en met donderdag 27 oktober 10 euro, dit is inclusief een fraaie medaille en uiteraard een krol met speculaas van Bakkerij Van Leur. Bedrijven- en vriendenteams kunnen zich voor een bedrag van 100 euro per team inschrijven. Een team vorm je met minimaal drie en maximaal vijf personen. Voor kinderen zijn er twee gratis Kidsruns van 1 en 2,5 kilometer.

Gratis loopclinics
In de aanloop naar de Krollenloop verzorgt de organisatie drie loopclinics. Deze oefenlopen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Je bent anderhalf uur lekker inspannend bezig en het is gezellig om samen te lopen. Er wordt gestart om 10.00 uur en de deelname is gratis. Vanaf 9.45 uur wordt er verzameld bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. De clinics zijn op zondag 25 september en 9 en 23 oktober. Op dinsdag 25 oktober is er van 10.00 tot 11.00 uur een speciale kidsclinic in het Julianapark