Zondag tweede gratis loopclinic in de Aa-broeken

De tweede loopclinic van de Krollenloop gaat aanstaande zondag 10 oktober richting de Aa-broeken in Veghel. Deelname aan de oefenloop is gratis en deze is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde loper.  

De tweede loopclinic, ter voorbereiding van de Krollenloop op zondag 7 november, start om 10.00 uur bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. Vanaf 09.45 uur wordt er verzameld voor de winkel. Na een warming-up gaat het vervolgens naar natuurgebied de Aa-broeken waar trainer Joost Vlassak door middel van enkele loopoefeningen tips geeft om je houding en stabiliteit te verbeteren. Daarna wordt met een interval- en korte afstandsloop aan je uithoudingsvermogen en conditie gewerkt.
Voordat er bij Van Leur een krol met speculaas en sportdrankje wordt overhandigd en er nog even nagepraat kan worden is er uiteraard een cooling down.    

Inschrijven
De voorinschrijving voor de Krollenloop is inmiddels geopend. Deelname staat voor iedereen open. Er hoeft géén coronapas of testbewijs te worden getoond. Wie zich uiterlijk zondag 31 oktober inschrijft is ervan verzekerd dat zijn naam op het startnummer komt te staan. Je betaalt dan € 10,-. Schrijf je jezelf ná 31 oktober in, dan is dat niet meer mogelijk. De deelnamekosten bedragen dan € 12,50.
Tijdens de Krollenloop kan er gekozen worden uit drie afstanden; 5 en 10 kilometer en de Ten Miles. Voor kinderen zijn er twee, gratis, Kidsruns van 1 en 2,5 kilometer.