Gezocht: verkeersbegeleiders en sjouwers

De Krollenloop kan niet zonder vrijwilligers. Zij zijn net zo belangrijk als de deelnemers aan ons evenement. We weten ons inmiddels voor dit jaar verzekerd van zo'n tachtig paar helpende handen, maar we kunnen toch nog wel wat extra ondersteuning gebruiken.  

Verkeersbegeleiders en sjouwers
Zo zijn we nog dringend op zoek naar enkele verkeersbegeleiders op de route van de verschillende afstanden. Geen zware, maar wel een belangrijke taak om onze deelnemers de juiste kant op te wijzen. Daarnaast hebben we na afloop van het evenement - zo rond de klok van 16.30 uur - nog een paar extra handen nodig om het start- en finishgebied op te ruimen en de dranghekken en marktkramen aan de kant te zetten.  

Plezier
Wat je er voor terugkrijgt? Veel plezier en je levert een bijdrage aan het welslagen van een mooi Veghels evenement. Uiteraard zorgen wij voor koffie, wat te eten en te drinken en een toepasselijke attentie na afloop. 

Heb je interesse en mogelijkheid om zondag 3 november een paar uur vrij te maken, stuur dan een mail naar vrijwilligers@krollenloop.nl