Kidsclinic en laatste loopclinic in kloostertuin

Aanstaande dinsdag 15 oktober vindt in en om het Julianapark de kidsclinic plaats in aanloop naar de Krollenloop. Op een aansprekende en kindvriendelijke manier worden de kids de kneepjes van het hardlopen en gezond bewegen bijgebracht. De training is in handen van Joost Vlassak. 
Belangstellende kinderen kunnen zich vanaf 9.45 uur verzamelen in het Julianapark, nabij de Natuurspeeltuin. Om 10.00 uur begint de clinic die een uurtje duurt. Deelname is gratis.

Kloostertuin 
Zondag 20 oktober staat de derde en laatste loopclinic voor de Krollenloop op het programma. Ditmaal wordt er getraind in de kloostertuin van de zusters Franciscanessen die voor deze gelegenheid speciaal wordt geopend. Er wordt om 10.00 uur vertrokken vanaf Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. Deelname is gratis.  

Na-inschrijven
Inmiddels is ook de na-inschrijving van de Krollenloop geopend. Men kan zich nu nog inschrijven voor € 12,50 voor diverse afstanden. Deelname aan een van de twee Kidsruns kost één euro. Tot en met woensdag 30 oktober kan er nog worden ingeschreven. Daarna is dat alleen nog mogelijk op zondagmorgen 3 november.