Inschrijving Krollenloop gestart

De inschrijving voor de 6e editie van de Krollenloop is gestart! Geïnteresseerden voor het Veghelse hardloopevenement op zondag 3 november kunnen zich via deze site inschrijven voor de 5 en 10 kilometer en de Ten Miles (16.09 km.). Kinderen kunnen zich gratis aanmelden voor de Kidsrun van 1 of 2,5 kilometer.

Start en finish van de Krollenloop zijn weer op de Markt, voor Het Raadhuis. De diverse afstanden gaan via het Julianapark richting Veghel-Zuid, de Scheifelaar en Veghels Buiten. De Ten Miles loopt via Keldonk, langs het kanaal en het stroomgebied van de Aa weer terug naar het centrum.  

Oefenclinics
In aanloop naar de Krollenloop zijn er drie gratis oefenclinics op zondag 22 september en 6 en 20 oktober. Start is iedere keer om 10.00 uur bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. Op dinsdag 15 oktober is er van 10.00 tot 11.00 uur een speciale looptraining voor de jeugd in het Julianapark.

Zak krollen
Deelname aan de Krollenloop kost € 10,-, dit is inclusief een fraaie medaille, sportdrank én Veghelse krol met speculaas na afloop. Een zak met krollen en speculaas van Bakkerij van Leur kun je overigens voor € 6,95 meteen reserveren bij inschrijving.
Inschrijven voor de 1 en 2,5 kilometer Kidsrun is, dankzij sponsoring van het Veghelse bedrijfsleven, helemaal gratis.

Ga naar https://www.inschrijven.nl/2019/krollenloop/ om jezelf in te schrijven. Kies voor individuele deelname of schrijf een team in!