Urban Night Run start op CHV Noordkade

Waar gaan we lopen? Door welke gebouwen gaan we heen? Moet je jezelf inschrijven voor de Urban Night Run en hoe laat wordt er gestart?

Er bereiken ons de laatste weken allerlei vragen, maar we willen nog niet alles verklappen. Het is tenslotte ook een beetje de vooravond van ons eerste 5-jarige verjaardagsfeestje. En dan mag je toch nog wel wat geheim houden, toch? 

Wat we wél kwijt willen is dat je jezelf NIET hoeft aan te melden voor de Krollenloop Urban Night Run. We starten om 19.30 uur vanaf de Proeffabriek, ter hoogte van Bakkerij Van Leur en Dis aan de CHV Noordkade. Vanaf 19.00 uur ben je welkom, kun je eventueel een drankje drinken en je spullen opbergen. Na een korte uitleg gaan we van start.

Zeker is dat we door de Proeffabriek, over de brug over het kanaal, richting de Zuidkade lopen. Bekend is inmiddels ook dat de brandweer de deuren van de kazerne voor ons en jullie openzet! Houd onze social media kanalen de komende periode in de gaten voor meer tips over de route die we lopen!