Eerste gratis loopclinic zondag 23 september

Bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat start zondag 23 september de eerste looptraining ter voorbereiding op de Krollenloop. Er zijn in totaal drie gratis toegankelijke clinics. 

Tijdens de ontspannen training worden er de nodige praktische tips voor het hardlopen gegeven. Naast een goede warming-up en cooling down is er aandacht voor loopscholing en intervaltraining. Heb je vragen aan looptrainer Joost Vlassak dan zijn deze trainingen het juiste moment om ze te stellen. De clinic, die om 10.00 uur start, is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper. Er volgen nog twee clinics meer, te weten op zondag 7 en 21 oktober. Deelname is gratis! Vanaf 9.45 uur wordt er verzameld bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. Na afloop is er voor een iedereen wat te drinken en is er een krol met speculaas.

Kids gratis
Tijdens de Krollenloop op zondag 4 november kan er gekozen worden uit drie afstanden, de 5 en 10 kilometer en de Ten Miles, een afstand van 16,09 kilometer. De routes lopen richting wijk Veghel-Zuid, Veghels Buiten en Keldonk. Kinderen kunnen zich gratis inschrijven voor de 1 of 2,5 kilometer Kidsrun.  

Start en finish zijn deze jubileumeditie op de Markt. Deelname bedraagt 10 euro, dit is inclusief een extra fraaie feestmedaille en uiteraard een krol met speculaas van Bakkerij Van Leur. Bij de inschrijving is het mogelijk om tegen korting een doosje krollen met speculaas te bestellen.