Bernhaege Advocaten nieuwe naamsponsor 5 KM

Met trots presenteert de Krollenloop een nieuwe naamsponsor voor de 5 KM! Het stokje wordt door Van den Udenhout overgedragen aan Bernhaege Advocaten uit Veghel/Oss. 

Graag wil de Stichting Krollenloop Veghel Van den Udenhout bedanken voor hun steun tijdens de afgelopen edities en verwelkomen wij enthousiast Bernhaege Advocaten. 

Hieronder stellen zij zich kort voor:

‘Het toegewijde team van advocaten, mediators en medewerkers van Bernhaege Advocaten staat al meer dan 25 jaar voor u klaar op het gebied van juridische vraagstukken. Bij een zakelijk geschil of een juridisch conflict in de privé sfeer zoekt u een ervaren advocaat of mediator die u begrijpt en hart heeft voor uw zaak.

Onze advocaten en mediators werken in de regio van de vestigingen Veghel en Oss maar ook (inter)nationaal. Bezoek onze website www.bernhaege.nl voor een overzicht van rechtsgebieden waarop wij u kunnen bijstaan en adviseren.

Als juridische professionals wordt in ons dagelijkse werk sportiviteit verwacht. Ook buiten onze werkomgeving vindt ons team sportiviteit belangrijk en sponsoren wij naast andere sportevenementen met veel plezier de 5 km van de “Krollenloop”. Wilt u kennismaken met onze juridische professionals of meer weten over onze juridische dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor een gratis intakegesprek.’