Nog 9 dagen to 9 november 2014!

Het is bijna zover! Zondag 9 november start je in de Krollenloop. Hieronder even alle praktische zaken op een rijtje:

Afhalen startnummer
Met deze brief (digitaal) kun je bij Sport2000, Aa-Veste 1, Veghel, je startnummer afhalen. Op de volgende data en tijden liggen de startnummers daar klaar:

Vrijdag 7 november, 18.00 uur – 21.00 uur
Zaterdag 8 november, 10.00 uur – 17.00 uur
Zondag 9 november, vanaf 12.00 uur

Starttijden
14.00 uur start Van den Udenhout 10 km
14.30 uur start Wilschut Advocaten 5 km
15.30 uur start Kidsrun 1 km
Een kwartier voorafgaand aan de start van iedere afstand wordt een gezamenlijke warming-up verzorgd. Alle looponderdelen starten en finishen op de Markt in Veghel. 

Kleedgelegenheid, douches
Op de Franciscusschool, Sweelinckstraat 4 Veghel, is er de mogelijkheid om kleding in bewaring te geven. Je tas wordt ter plaatse voorzien van je startnummer en je startnummer dient naderhand als bewijs van eigendom. Na afloop kun je hier ook douchen.

Startnummers
Op de achterzijde van het startnummer dien je je medische gegevens en een noodtelefoonnummer te vermelden. Indien onverhoopt medische hulp moet worden verleend, kunnen deze gegevens van levensbelang zijn.

Tijdregistratie / Chip
De tijdregistratie van alle looponderdelen vindt plaats met behulp van de MyLaps chip. Deze chip zorgt voor een nauwkeurige tijdregistratie. Wij hanteren een tweetal eisen met betrekking tot het gebruik van deze chip. De chip is op de achterzijde van het startnummer aangebracht en mag niet worden verwijderd of afgeplakt. Tevens mag er geen kleding over het startnummer en de chip gedragen worden. Het startnummer en de chip mag je na afloop als aandenken bewaren. De chip is niet herbruikbaar bij andere evenementen. Lopen met een eigen chip is niet mogelijk.

Verzorging 
Bij de “Van den Udenhout 10 km” is er na ongeveer 5 km een verzorgingspost met bekertjes water. Bij de finish wordt ook drank aangeboden.

Herinnering en prijzen
Alle deelnemers ontvangen een mooie herinnering na afloop van hun race. Daarnaast zijn er prijzen te verdienen per afstand in de categorieën heren, dames en bedrijven. Ook voor de jeugd liggen er prijzen klaar voor de beste lopers in 6 verschillende categorieën (jongens en meisjes t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar).
De prijsuitreiking voor alle categorieën vindt plaats na het einde van de Kidsrun, om ongeveer 16.15 uur. De prijs dient persoonlijk in ontvangst genomen te worden. Achteraf versturen we geen gewonnen prijzen meer.

Uitslagen
Op www.krollenloop.nl zijn alle uitslagen terug te vinden.

Parkeren
Kom je met de auto, dan kun je het best parkeren aan het Stadhuisplein in Veghel. Vanuit daar kun je te voet naar de Franciscusschool aan de Sweelinckstraat 4 voor de garderobe. Ook kun je van hieruit makkelijk te voet naar de Markt.

Fiets
Kom je uit de buurt, dan kun je je fiets het best neerzetten in de gratis (en onbewaakte) fietsenstalling bij Laco Sportcentrum Veghel, Vlas en Graan 101. Zo blijft de ruimte op de Markt het best toegankelijk voor toeschouwers.

Gratis wifi op 9 november!
Op de Markt in Veghel kun je op zondag 9 november gebruik maken van onze eigen gratis wifi. Gebruik @krollenloop en #krollenloop om je ervaringen door te geven en emoties met ons te delen!
Om op de hoogte te blijven van de laatste details en ontwikkelingen kijk regelmatig op www.krollenloop.nl of volg ons via facebook.com/krollenloop en Twitter: @krollenloop #krollenloop.

Eigen risico
Deelname aan een van de onderdelen van de 1e Krollenloop geschiedt geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid van de deelnemer. Stichting Sport Collectief Veghel accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor welke schade dan ook.
 
Wij wensen je heel veel succes tijdens de eerste Krollenloop!

Sportieve groeten,
De organisatie