Zondag 4 oktober weer gratis oefenclic

Naast de nodige praktische tips voor het hardlopen is er aandacht voor een goede warming-up, loopscholing en intervaltraining. Natuurlijk wordt er aan de conditie gewerkt! Je bent anderhalf uur lekker inspannend bezig en het is ook nog eens erg gezellig om samen te lopen.

De loopclinic, die om 10.00 uur start, is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper. Er volgt nog één clinic meer, te weten op zondag 11 oktober. Deelname is gratis! Vanaf 9.45 uur wordt er verzameld bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat.

Inschrijven
Inschrijven voor de Krollenloop is nú mogelijk. Er kan gekozen worden uit twee afstanden: de ‘Wilschut Advocaten 10 kilometer’ of de ‘Van den Udenhout 5 kilometer’. Deelnamekosten bedragen € 10,-, dit is inclusief een fraaie medaille en uiteraard een krol met speculaas van Bakkerij Van Leur. Bedrijven- en Vriendengroepen kunnen zich voor een bedrag van 100 euro per team inschrijven. De meeropbrengst van de Krollenloop is bestemd voor de LGSV (Gehandicapten Sportvereniging Veghel).

Voor kinderen is er een speciale Kidsrun van 1 en 2,5 kilometer. Deze loopt door het centrum van Veghel. De afstand van 2,5 kilometer is bedoeld voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar. Deelname aan de Kidsrun is gratis en voor ieder kind is er een herinnering!

Kijk voor meer informatie en inschrijving voor de verschillende afstanden op www.krollenloop.nl. Volg het laatste nieuws op Facebook en Twitter (@krollenloop)