Laatste kans om in te schrijven!

Met 650 deelnemers was de eerste Krollenloop vorig jaar een eclatant succes. De animo voor een dergelijke loop bleek groter dan verwacht. Deelnemers en publiek genoten van het parcours, het prima weer en de gezelligheid op en rond de Markt. Een jaar later blijkt dat positieve gevoel van de eerste editie goed te zijn blijven hangen. Tot op dit moment hebben zich al bijna 600 mensen aangemeld. Met de lopers van de Bedrijvenloop erbij geteld wordt het aantal deelnemers van 2014 al voorbij gestreefd. Prachtig dat steeds meer mensen het plezier van het hardlopen hebben ontdekt.  

Uit alle windstreken
De deelnemers komen uit alle windstreken van het land. Er zijn aanmeldingen uit Assen, Beek (Limburg), Den Helder, Den Haag en Utrecht. Het merendeel van de inschrijvingen is echter afkomstig uit deze regio. Tevreden constateert de organisatie van de Krollenloop dat er zich veel gezinnen hebben ingeschreven. Het aantal inschrijvingen voor de Kidsrun loopt wat achter. Het grootste aantal lopers is in de leeftijd van 45 tot 49 jaar.   

Schrijf je snel in
Inschrijven is dus nog mogelijk tot en met aanstaande zondag 18 oktober. Het deelnamebedrag voor de 5 en 10 kilometer bedraagt € 10,- Hiervoor krijg je een fraaie medaille, een flesje sportdrank en krol met speculaas na afloop. Na-inschrijven kan alleen op de dag zelf en is € 2,50 duurder. Deelname aan de Kidsrun is voor beide afstanden (1 en 2,5 kilometer) wederom gratis.