Inschrijving sluit zondag

Aanstaande zondag 16 oktober is de laatste mogelijkheid om jezelf vóór in te schrijven voor de Krollenloop op 6 november. Op de dag van de Krollenloop kun je jezelf nog altijd opgeven. Dan bedragen de deelnamekosten echter € 12,50.  

Inschrijven heeft zo zijn voordelen. Niet alleen betaal je 'slechts' tien euro inschrijfgeld, je kunt ook een uniek Krollenloop hardloopshirt bestellen én een zak krollen met speculaas van Van Leur. Allebei tegen een voordelig tarief.
Na-inschrijven is zondag 6 november mogelijk van 10.30 tot 11.30 uur in Het Raadhuis aan de Markt in Veghel.
Een deel van de inschrijfkosten komt ten goede aan het goede doel. Ditmaal is gekozen om bij te dragen aan de inrichting van een fitnessruimte in zorgcentrum Het Aatrium in Veghel.

Krol met speculaas
Tijdens de Krollenloop kun je meedoen op één van de drie afstanden: de ‘Wilschut Advocaten 10 kilometer’, de ‘Van den Udenhout 5 kilometer’ en de ‘Staalbouw Hendriks Ten Miles’ (16,09 km.). Start en finish zijn op de Markt. Deelnamekosten bedragen 10 euro, dit is inclusief een fraaie medaille, sportdrank én uiteraard een krol met speculaas van Bakkerij Van Leur. Bedrijven en Vriendengroepen kunnen zich voor een bedrag van 100 euro per team inschrijven. Een team vorm je met minimaal drie en maximaal vijf personen. Voor kinderen is er de speciale ATAG Kidsrun van 1 (t/m 12 jaar) en 2,5 kilometer (t/m 14 jaar). Deelname aan de kinderloop is gratis en voor ieder kind is er een herinnering.