Praktische informatie Krollenloop

Het is bijna zover! Zondag 6 november gaat de Krollenloop weer van start. Hieronder even alle praktische zaken op een rijtje:

Afhalen startnummer
Je kunt je startnummer afhalen bij Sport2000, Aa-Veste 1, Veghel. Op de volgende data en tijden liggen de startnummers daar klaar:

Vrijdag 4 november 18.00 uur - 20.00 uur
Zaterdag 5 november 9.00 uur - 17.00 uur
Zondag 6 november 11.00 uur - 13.00 uur 

Als je een t-shirt hebt besteld, kun je deze tegelijk met je startnummer afhalen. Mocht je een zak krollen hebben besteld, dan kun je deze zondag op vertoon van je startnummer afhalen bij de stand van Bakkerij Van Leur op de Markt.

Starttijden
13.00 uur start ATAG CV Ketels Kidsrun 1 en 2 ½ km
13.30 uur start Van den Udenhout 5 km
14.30 uur start Wilschut 10 km en Staalbouw Hendriks Ten Miles

Om 12.40 uur wordt een gezamenlijke warming-up verzorgd voor de kids. Om 13.05 uur voor de 5 km lopers en om 14.00 uur voor de 10 km en Ten Miles. Alle looponderdelen starten en finishen op de Markt in Veghel.

Kleedgelegenheid, douches
Op de Franciscusschool, Sweelinckstraat 4 Veghel, is er de mogelijkheid om kleding in bewaring te geven. Je tas wordt ter plaatse voorzien van je startnummer en je startnummer dient naderhand als bewijs van eigendom. Na afloop kun je hier ook douchen. De kleedgelegenheid is open van 12.30 tot 17.00 uur.

Startnummers
Op de achterzijde van het startnummer dien je je medische gegevens en een noodtelefoonnummer te vermelden. Indien onverhoopt medische hulp moet worden verleend, kunnen deze gegevens van levensbelang zijn.

Tijdregistratie / Chip
De tijdregistratie van alle looponderdelen vindt plaats met behulp van de MyLaps chip. Deze chip zorgt voor een nauwkeurige tijdregistratie. Wij hanteren een tweetal eisen met betrekking tot het gebruik van deze chip. De chip is op de achterzijde van het startnummer aangebracht en mag niet worden verwijderd of afgeplakt. Tevens mag er geen kleding over het startnummer en de chip gedragen worden. Het startnummer en de chip mag je na afloop als aandenken bewaren. De chip is niet herbruikbaar bij andere evenementen. Lopen met een eigen chip is niet mogelijk.

Verzorging
Bij de 10 km en Ten Miles zijn twee verzorgingsposten met water en fruit. Bij de finish wordt ook drank aangeboden.
Na afloop van je race is het mogelijk om een heerlijke massage te krijgen, verzorgd door WUGUI. De massage van ongeveer 15 minuten is helemaal GRATIS! Hiervoor kun je je aanmelden via
mike.claasen@wugui.nl.

Herinnering en prijzen
Alle deelnemers ontvangen een mooie herinnering na afloop van hun race. De prijsuitreiking voor de Kidsrun en 5 km vindt om ongeveer 14.45 uur plaats. De prijsuitreiking van de 10km en Ten Miles rond 15.45 uur.
De prijs dient persoonlijk in ontvangst genomen te worden. Achteraf versturen we geen gewonnen prijzen meer.

Met dank aan onze sponsoren zijn er dit jaar veel prijzen te verdienen:

Voor de jeugd (1 en 2,5 km) liggen er prijzen klaar voor de beste drie lopers in zes verschillende categorieën (jongens en meisjes t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar).
Voor de andere afstanden zijn prijzen te verdienen voor plaats 1 t/m 3 overall mannen en overall vrouwen. Daarnaast is er op iedere afstand één bedrijventeam de winnaar. Deelnemers aan de bedrijvenloop doen zowel in hun team als individueel mee.

Uitslagen
Op www.krollenloop.nl zijn na afloop alle uitslagen terug te vinden.

Krollenloopbingo voor toeschouwers
Om het wachten bij de finish nog leuker te maken, organiseren we een Krollenloopbingo voor de jeugd. Wie alle startnummers op zijn kaart heeft zien finishen, krijgt een leuk prijsje. De bingokaarten zijn op te halen bij de centrale post op de Markt.

Parkeren
Kom je met de auto, dan kun je het best parkeren aan het Stadhuisplein in Veghel. Vanuit daar kun je te voet naar de Franciscusschool aan de Sweelinckstraat 4 voor de garderobe. Ook kun je van hieruit makkelijk te voet naar de Markt.

Fiets
Kom je uit de buurt, dan kun je je fiets het best neerzetten in de gratis (en onbewaakte) fietsenstalling bij Laco Sportcentrum Veghel, Vlas en Graan 101. Zo blijft de ruimte op de Markt het best toegankelijk voor toeschouwers.

Eigen risico
Deelname aan een van de onderdelen van de Krollenloop geschiedt geheel op eigen risico en verantwoordelijkheid van de deelnemer. Stichting Krollenloop accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor welke schade dan ook.

Wij wensen je heel veel succes tijdens de derde editie van de Krollenloop!