Heroes Run tijdens 10e editie van de Krollenloop

Bewegen is belangrijk voor iedereen, ook als je een beperking hebt! Daarom organiseert de Krollenloop dit jaar, tijdens de tiende editie, voor de eerste keer een Heroes Run. Deze is bedoeld voor iedereen met een beperking of chronische aandoening die graag hardloopt. Het maakt niet uit of je in een rolstoel zit, slechtziend bent, met een prothese of als framerunner loopt of totaal iets anders. Jij bent welkom!

Voor de route wordt gebruik gemaakt van het parcours van de 5 kilometer. Om een veilige loop te garanderen start deze afstand om 12.40 uur. Dat is vijf minuten ná de start van de Bernhaege Advocaten 5 km Run. Voorwaarde is dat je deze afstand in 45 minuten aflegt. Dit is noodzakelijk omdat anders de rest van het programma in de knel komt.

Inschrijven
Voor deelname aan de Heroes Run schrijf je jezelf in voor de Bernhaege Advocaten 5 km en betaal je het normale inschrijfgeld van € 10,-. Uiteraard is er na de finish een sportdrankje én krol met speculaas voor je en wordt de medaille omgehangen als beloning voor jouw inzet en prestatie.

Meld jezelf bij organisatie
Het verzoek is om jezelf ná je inschrijving voor de 5 km per email te melden bij de organisatie, zodat wij in beeld hebben hoeveel Heroes er aan de start verschijnen. Ook kunnen we op deze manier snel eventuele vragen beantwoorden en tegemoet komen aan persoonlijke wensen. Stuur daarvoor een mail naar vragen@krollenloop.nl