Uniek in historie: negende editie Krollenloop uitverkocht

De negende editie van de Krollenloop is uitverkocht! Voor de eerste keer in de geschiedenis van het hardloopevent zijn er, vóórdat zondag het eerste startschot klinkt, géén startnummers meer verkrijgbaar. Mailen naar de organisatie of er tóch nog startnummers voor de 5, 10 km. of Ten Miles zijn heeft géén zin meer!

Zo’n 1.500 deelnemers hebben zich inmiddels ingeschreven voor de lekkerste loop van Brabant. Veghel gaat dus massaal ‘hollen vur goei krollen’. Er zijn enkel nog startnummers beschikbaar voor de twee Kidsruns.

Op de populaire 5 km. verschijnen bijna 500 deelnemers aan de start. Voor de langste afstand, de Ten Miles (16,1 km.) schreven zich meer dan 200 lopers in. Afgelopen dagen gingen ook de laatste startnummers voor de 10 km. als zoete broodjes over de toonbank. Met 350 aanmeldingen is ook deze afstand vol. De verdeling dames en heren is respectievelijk 42% en 58%. Er doen 44 teams van 20 verschillende bedrijven in teamverband mee aan de Krollenloop.

Voor de twee Kidsruns van 1 en 2,5 km hebben zich respectievelijk 264 en 212 kinderen aangemeld. Dat zijn er nu al 150 méér dan de vorige editie. De jongste deelnemer aan de Krollenloop is 2 jaar en de oudste 81! De gemiddelde leeftijd van de deelnemers is 28 jaar.

Alléén nog inschrijven door Kidsruns
Wie zijn kind(eren) nog mee wil laten lopen tijdens één van de twee Kidsruns doet er goed aan snel naar de website van de Krollenloop te gaan. Deelname aan de 1 of 2,5 km. Kidsrun kost € 2,50. Op de dag van de Krollenloop is er geen fysieke na-inschrijving, alléén online. Alle deelnemers wacht na de finish een krol met speculaas van Bakkerij Van Leur, een sportdrankje of flesje water van de Sligro en de welverdiende medaille. Deze is dit jaar ontworpen door NEW. Brand Activators uit Veghel. Uiteraard is de nieuwe mascotte Krollie ook van de partij!