Wees er snel bij voor laatste startnummers negende editie

De laatste startnummers voor de Krollenloop van 5 november zijn vanaf nu beschikbaar. Het heeft stormgelopen met de aanmeldingen tijdens de voorinschrijving. Bij het sluiten hiervan hebben zich al ruim 1.200 enthousiastelingen aangemeld.

Wie nog mee wil doen op 5 november wordt aangeraden zichzelf snel aan te melden. Er is nog maar een beperkt aantal startnummers beschikbaar. Het grote aantal inschrijvingen heeft ook ons verrast. Er hebben zich nu al méér lopers ingeschreven dan voorgaande jaren op dit tijdstip. Vooral de animo voor de kidsruns van 1 en 2,5 km. is groot.

Wat de aanleiding is voor de toegenomen belangstelling is, is ook voor ons als organisatie gissen. We proberen gewoon ons best te doen om er voor iedereen, oud én jong, een leuk loopevent van te maken. Misschien zorgt onze nieuwe mascotte Krollie wel voor extra aanmeldingen.    

Wacht niet te lang 
Wie zich nu nog inschrijft voor de 5, 10 km. of Ten Miles betaalt €12,50. Voor de beide kinderafstanden dien je dan €2,50 te betalen. We raden iedereen aan niet te lang meer te wachten. Door de grote belangstelling is er nog maar een beperkt aantal startnummers beschikbaar. De kans is aanwezig dat we ‘uitverkocht’ raken op enkele afstanden. Houd hiervoor de socials goed in de gaten.