Start inschrijven voor Krollenloop

Na een jaar zonder Krollenloop vanwege corona, wordt de zevende editie van de Krollenloop gehouden op zondag 7 november. De voorinschrijving voor de lekkerste loop van Brabant is inmiddels gestart. In de aanloop naar het hardloopevenement worden er weer drie gratis loopclinics georganiseerd.  

De Krollenloop is een recreatieve loop die bekend staat om zijn gezellige en toegankelijke sfeer. Plezier en de persoonlijke prestatie staan voorop. Het is een uniek evenement dat tijdens de laatste editie in 2019 ruim 1.500 deelnemers kende. Vele vrijwilligers zetten zich bovendien in om een fantastische sfeer te creëren. Allemaal kenmerken die van de Krollenloop, vernoemd naar het anijsbroodje met speculaas, de lekkerste loop van Brabant maken.

Inschrijven
Tijdens de Krollenloop op zondag 7 november kan er gekozen worden uit drie afstanden; 5 en 10 kilometer en de Ten Miles. Start en finish zijn op de Markt. Deelnamekosten bedragen tot en met 31 oktober 10 euro, dit is inclusief een fraaie medaille en uiteraard een krol met speculaas van Bakkerij Van Leur. Het inschrijfgeld wordt pas geïncasseerd ná de loop. Bedrijven- en vriendenteams kunnen zich voor een bedrag van 100 euro per team inschrijven. Een team vorm je met minimaal drie en maximaal vijf personen. Voor kinderen zijn er twee gratis Kidsruns van 1 en 2,5 kilometer.

Gratis loopclinics
In de aanloop naar de Krollenloop verzorgt de organisatie drie clinics onder leiding van looptrainer Joost Vlassak. Deze oefenlopen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Je bent anderhalf uur lekker inspannend bezig en het is gezellig om samen te lopen. Er wordt gestart om 10.00 uur, deelname is gratis. Vanaf 9.45 uur wordt er verzameld bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. De drie clinics zijn op zondag 26 september en 10 en 24 oktober. Op dinsdag 26 oktober is er van 10.00 tot 11.00 uur een speciale kidsclinic in het Julianapark.  

Kijk voor meer informatie en inschrijving voor de verschillende afstanden op www.krollenloop.nl. Volg het laatste nieuws op Facebook, Instagram en Twitter (@krollenloop).