24

okt 2017

Belangrijke informatie Krollenloop

Lees onderstaande informatie goed door zodat je voorafgaand of tijdens de Krollenloop niet voor verrassingen komt te staan.  

Afhalen startnummer
Je kunt je startnummer afhalen bij Sport2000, Aa-Veste 1, Veghel. Op de volgende data en tijden liggen de startnummers daar klaar:

Vrijdag               3 november                       18.00 uur - 20.00 uur
Zaterdag             4 november                       09.00 uur - 17.00 uur
Zondag               5 november                       10.00 uur - 15.30 uur

Het kan zijn dat er op zondag een rij ontstaat voor het afhalen van je startnummer. Zorg er voor dat je ruim voor de starttijd van jouw onderdeel je nummer ophaalt.

Starttijden
11.00 uur start Staalbouw Hendriks Ten Miles
13.15 uur start EMTÉ 10 km
15.00 uur start Van den Udenhout 5 km
16.00 uur start VGL Accountants en Adviseurs kidsrun 3 km
16.30 uur start ATAG kidsrun 1 km

Kort voor iedere loop wordt een warming-up verzorgd. De warming-up voor de 3km en 1km vindt gelijktijdig plaats om 15.45 uur. Alle looponderdelen starten en finishen op de Markt in Veghel.

Kleedgelegenheid, douches
Op de Franciscusschool, Sweelinckstraat 4 Veghel, is er de mogelijkheid om kleding in bewaring te geven. Je tas wordt ter plaatse voorzien van je startnummer en je startnummer dient naderhand als bewijs van eigendom. Na afloop kun je hier ook douchen. De kleedgelegenheid is open van 10.00 tot 16.15 uur.

Startnummers
Op de achterzijde van het startnummer dien je je medische gegevens en een noodtelefoonnummer te vermelden. Indien onverhoopt medische hulp moet worden verleend, kunnen deze gegevens van levensbelang zijn.

Tijdregistratie / Chip
De tijdregistratie van alle looponderdelen vindt plaats met behulp van de MyLaps chip. Deze chip zorgt voor een nauwkeurige tijdregistratie. Wij hanteren een tweetal eisen met betrekking tot het gebruik van deze chip. De chip is op de achterzijde van het startnummer aangebracht en mag niet worden verwijderd of afgeplakt. Tevens mag er geen kleding over het startnummer en de chip gedragen worden. Het startnummer en de chip mag je na afloop als aandenken bewaren. De chip is niet herbruikbaar bij andere evenementen. Lopen met een eigen chip is niet mogelijk.

Verzorging
Bij de 10 km en Ten Miles zijn verzorgingsposten met water. Bij de finish wordt ook drank aangeboden.

Herinnering en prijzen
Alle deelnemers ontvangen een mooie herinnering na afloop van hun race. Met dank aan onze sponsoren zijn er dit jaar veel prijzen te verdienen:

Voor de jeugd (1 en 3 km) liggen er prijzen klaar voor de beste drie lopers in 6 verschillende categorieën (jongens en meisjes t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar).

Voor de andere afstanden zijn prijzen te verdienen voor plaats 1 t/m 3 overall mannen en overall vrouwen. Daarnaast is er op iedere afstand één bedrijventeam de winnaar. Deelnemers aan de bedrijvenloop doen zowel in hun team als individueel mee.

De prijsuitreiking voor de Ten Miles vindt om 13.30 uur plaats. Voor de 10 km om 14.30 uur. Voor de 5 km, 3 km en de Kidsrun om ongeveer 16.45 uur.

De prijs dient persoonlijk in ontvangst genomen te worden. Achteraf versturen we geen gewonnen prijzen meer.

Uitslagen
Op www.krollenloop.nl zijn enkele uren na afloop van de Krollenloop alle uitslagen terug te vinden.

Parkeren
Kom je met de auto, dan kun je het best parkeren aan het Stadhuisplein in Veghel. Vanuit daar kun je te voet naar de Franciscusschool aan de Sweelinckstraat 4 voor de garderobe. Ook kun je van hieruit makkelijk te voet naar de Markt.

Fiets
Kom je uit de buurt, dan kun je je fiets het best neerzetten in de gratis (en onbewaakte) fietsenstalling bij Laco Sportcentrum Veghel, Vlas en Graan 101. Zo blijft de ruimte op de Markt het best toegankelijk voor toeschouwers.

Om op de hoogte te blijven van de laatste details en ontwikkelingen kijk regelmatig op www.krollenloop.nl of volg ons via facebook.com/krollenloop en Twitter: @krollenloop #krollenloop.

Eigen risico
Deelname aan een van de onderdelen van de Krollenloop geschiedt geheel op eigen risico en verantwoordelijkheid van de deelnemer. Stichting Krollenloop accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor welke schade dan ook.

Wij wensen je heel veel succes en plezier tijdens de vierde editie van de Krollenloop!

De organisatie