15

okt 2017

Laatste ronde inschrijven Krollenloop

De voorinschrijving voor de vierde editie van de Krollenloop is gesloten. Er hebben er zich al een dikke 1.000 deelnemers ingeschreven voor het Veghelse hardloopevenement op zondag 5 november. De na-inschrijving start maandag 16 oktober. Tot 1 november kunnen degenen die zich nog niet hebben aangemeld en tóch graag mee willen lopen dit alsnog doen.        

Voor zowel de 5 als 10 kilometerloop heeft zich een gelijk aantal deelnemers opgegeven. Tot nu toe verschijnen er respectievelijk 347 en 344 lopers aan de start van deze afstanden. Voor de Ten Miles hebben zich 124 enthousiastelingen gemeld. De verdeling dames (54%) en heren (46%) is ook bijna in evenwicht. De meeste deelnemers komen uit Veghel (431), maar er zijn ook aanmeldingen uit Uden(40), ’s-Hertogenbosch (25), Helmond (10), Beverwijk (2), Amsterdam (2), Hengstdijk (1) en Woerden (1). Er verschijnen maar liefst 48 bedrijventeams aan de start op de verschillende afstanden. Voor de twee kinderlopen van 1 en 3 kilometer hebben zich respectievelijk 90 en 61 kids aangemeld.  De jongste deelnemer aan de Krollenloop is 3 jaar en de oudste 73!

Na-inschrijven
Wil je toch verzekerd zijn van een plek tijdens de Krollenloop, maar heb je jezelf nog niet opgegeven dan kan dat vanaf heden alsnog. Je betaalt dan € 12,50. Daarvoor krijg je uiteraard een medaille, sportdrank en krol met speculaas na afloop. Je naam komt echter niet meer op het startnummer te staan. Voor € 12,50 is bij het inschrijven een stoer, neon groen, Krollenloop t-shirt te bestellen; voor € 6,95 een zak krollen met speculaas van Bakkerij Van Leur.

Voor het inschrijven van de kinderen voor de 1 of 3 KM betaal je bij het na-inschrijven één euro. De na-inschrijving is geopend tot 1 november aanstaande!