19

sep 2017

Zondag eerste gratis looptraining

Bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat start zondag de eerste looptraining ter voorbereiding op de Krollenloop. De vierde editie van dit Veghelse hardloopevenement vindt plaats op zondag 5 november. Er zijn in totaal drie gratis toegankelijke clinics.

Tijdens de ontspannen training worden er de nodige praktische tips voor het hardlopen gegeven. Naast een goede warming-up en cooling down is er aandacht voor loopscholing en intervaltraining. Heb je vragen aan looptrainer Joost Vlassak dan zijn deze trainingen het juiste moment om ze te stellen.
De clinic, die om 10.00 uur start, is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper. Er volgen nog twee clinics meer, te weten op zondag 8 en 22 oktober. Deelname is gratis! Vanaf 9.45 uur wordt er verzameld bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. Na afloop is er voor een iedereen wat te drinken en een krol met speculaas.

Op de Markt
Tijdens de Krollenloop op zondag 5 november kan er gekozen worden uit drie afstanden, de ‘EMTÉ supermarkten 10 kilometer’,  de ‘Van den Udenhout 5 kilometer’ en de ‘Staalbouw Hendriks Ten Miles’, een afstand van 16,09 kilometer. De routes lopen richting Veghels Buiten en Keldonk. Kinderen kunnen zich gratis inschrijven voor de ATAG 1 kilometer of de VGL Accountants en Adviseurs 3 kilometer.

Ondanks eerdere berichten zijn start en finish toch op de Markt. Deelnamekosten bedragen 10 euro, dit is inclusief een fraaie medaille en uiteraard een krol met speculaas van Bakkerij Van Leur. Bij de inschrijving is het mogelijk om een doosje krollen met speculaas te bestellen én een uniek Krollenloop t-shirt.